VastuuvapautusOnko sinulla varauskoodi?

Syntymäaika

Lentäjän syntymäaika

Yhteystiedot

Mikäli teit varauksen itse, syötä sama sähköpostiosoitteesi kuin varausta tehdessäsikin

Huoltajan yhteystiedot

Invalid email address

Lentäjän tiedot

Invalid email address

Vakuutus terveydentilasta

Vakuutan, että olen hyvässä fyysisessä kunnossa ja ettei minulla tietääkseni ole minkäänlaisia terveyteen liittyviä rajoitteita, jotka voisivat estää vapaalentotunnelissa lentämisen. Minulla ei ole sairauksia, joista olisin tietoinen, ja hallitsen itseni. Osallistun toimintaan omasta vapaasta tahdostani. Ymmärrän, että minun on luettava tämä asiakirja huolellisesti. Jos en täytä asiakirjan tarpeellisia osioita oikein, se on omalla vastuullani. Tarpeen tullen henkilökunnalta saa lisätietoja asiakirjasta. Lupaan noudattaa kaikki henkilökunnan minulle antamia ohjeita. Kysyn koulutuksessa kaikki tarvittavat kysymykset, ettei mikään asia jää minulle epäselväksi.

Vastatessasi KYLLÄ yhteen tai useampaan alla olevaan kohtaan, pääset lentämään ainoastaan Föönin henkilökunnan kirjallisella luvalla.

Minä olen / huollettavani on:

Raskaana
Alle 5-vuotias
Kärsinyt selkä-, nivel tai niskaongelmista/-vammoista
Kärsinyt olkapäävammoista (erityisesti olkanivelen sijoiltaanmenosta)
Toipumassa (leikkauksesta, onnettomuudesta, vakavasta sairaudesta, kipsihoidosta)
Kärsinyt sydänongelmista ja/tai käytössä on sydämentahdistin
Alkoholin/ lääkkeiden/ muiden tietoisuuteen vaikuttavien päihteiden vaikutuksen alainen, uupunut, henkisesti epävakaa tai holhouksen alainen, omaa asenneongelmia liittyen ohjeiden noudattamiseen.
Painoltaan yli 125 kg

Ymmärrän, että henkilökunnalla on oikeus tarvittaessa puhalluttaa minut ja kieltäytyessä en voi osallistua toimintaan.

Terms of service

Ymmärrän, että toiminnan luonteeseen liittyy onnettomuuden, vakavan loukkaantumisen, sairastumisen tai pahimmassa tapauksessa kuoleman vaara. Ymmärrän riskit ja siitä huolimatta haluan osallistua toimintaan. Ymmärrän, että urheilulajeja koskevien rajoitusten takia vakuutus ei välttämättä kata tämän urheilulajin aikana sattuvia vammoja. Olen itse vastuussa oman vakuutukseni voimassaolosta ja kattavuudesta. Tiedän, että Lentotehdas Oy ei ole erikseen vakuuttanut minua tällaista urheilua varten.

Suostun siihen, että Lentotehdas Oy voi video- ja valokuvata toimintaani video- ja kamerajärjestelmillään. Kuvia/videoita ei myydä kolmansille osapuolille, mutta Lentotehdas Oy pidättää oikeuden käyttää videoita oman henkilökunnan koulutuksessa ja palvelun kehittämisessä. Allekirjoituksellani vapautan Lentotehdas Oy:n ja sen työntekijät kaikesta vastuusta mahdollisuuden onnettomuuden sattuessa (esim. sähkökatko), ellei onnettomuus ole yrityksen törkeän tuottamuksen tai huolimattomuuden seuraus. Liittyen yllä vakuuttamaani lisäksi vakuutan, että en haasta toiminnan järjestäjiä tai heidän edustajiaan rikos- tai siviilioikeuteen. Tämä koskee myös edunsaajiani ja perillisiäni. Lentotehdas Oy ei ole minulle korvausvelvollinen mistään mahdollisista vahingoista tai vammoista. Lentotehdas Oy:n toiminta sekä sopimusehdot noudattavat Suomen lakia. Kaikki mahdolliset riita-asiat sovitellaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajat/asiakkaat voivat myös viedä asiansa käsiteltäväksi kuluttajansuojalain mukaisesti.

Mitä kautta kuulit Föönistä?

Mitä kautta kuulit Föönistä?

Allekirjoitus

Allekirjoitus


Vahvistus

Vahvistus

Varaus- tai lahjakortin koodi

Huoltajan yhteystiedot

Oma sähköpostiosoitteesi
Sukunimi
Etunimi

Lentäjän tiedot

Oma sähköpostiosoitteesi
Sukunimi
Etunimi
Syntymäaika
Address
Oma sähköpostiosoitteesi
Sukunimi
Etunimi
Syntymäaika

Other participants
Allekirjoituksellani vahvistan terveydentilavakuutukseni sekä vastuuvapautuksen kaikki ehdot ja säännöt sekä tietosuojaselosteen sisällön.

Syntymäaika

Other participants

Syntymäaika

Sukunimi
Etunimi
Syntymäaika